Kerabit Pikisaumo

Kerabit Pikisaumo on kuumana levitettävä, erittäin elastinen polymeerimodifioitu kumibitumimassa, joka sisältää erikoisbitumia, elastomeerejä ja täyteaineita.

Pikisaumo soveltuu liikkuvien ja vaakatasossa olevien asfaltti- ja betonipintojen saumojen ja halkeamien tiivistämiseen. Tuote soveltuu käytettäväksi myös vaativissa kohteissa esim. lentokentillä, joissa massalta vaaditaan paljon; tarttuvuutta, elastisuutta ja kestoikää. Kerabit Pikisaumo tarttuu hyvin asfalttiin, betoniin sekä metalliin, ja on erittäin joustavaa myös alhaisissa lämpötiloissa.

Pikisaumo täyttää massatyyppi N2* kuumana levitettävien saumausmassojen SILKO-tuotevaatimukset. (*Massatyyppi N2: Päällysteen kutistumissaumat ja halkeamien sulkeminen, reunapalkin, tukikaistan tai reunuksen ja päällysteen väliset saumat.)
Massa ei sisällä liuottimia tai muita terveydelle vaarallisia aineita.

 

 

Mitat

Valmistaja / Valmistuttaja
Nordic Waterproofing Oy, Lohjan tehdas
Alkuperämaa
Suomi
Menekki
kohteen mukaan
Pakkauksia / lava
49 kpl
Paino / pakkaus
18 kg
Paino / lava
907 kg
Tiheys n. 1050 kg / m3
Tunkeuma, 25 °C 40...100 1/10 mm
Pehmenemispiste 100...115 °C
Leimahduspiste > 250 °C

Käyttökohteet

Liikuntasaumojen tiivistämiseen.

Käyttöohje

Pikisaumo on kuumennettava lämpömittarilla, termostaatilla ja lämmönsäätöautomatiikalla varustetulla bitumikeittimellä. Lämpötila ei saa ylittää 200 °C. Saumaus ja halkeamien täyttö onnistuu parhaiten bitumin levitykseen tarkoitetulla bitumikannulla. Korjattavien pintojen kuivuus ja pölyttömyys on tärkeää. Saumattaessa tarttumista edistää pintojen kuumentaminen tai sively Kerabit KBL 20/100 kumibitumiliuoksella.

Katso tarkemmat ohjeet tuoteselosteesta.

Tuotetiedot

Tuotenimi Väri Tuotenumero EAN-koodi
Kerabit Pikisaumo 18 kg/pkt musta 15647 6417547156475