Katto- ja vedeneristysrakentamisen asiantuntija

Nuori yritys - sadan vuoden kokemus ja ammattitaito

Nordic Waterproofing Oy:n toiminnalla on sadan vuoden historia. Juuremme ovat Lemminkäinen-konsernissa, jossa liiketoimintamme alkoi 1900-luvun alussa. Vuoden 2011 helmikuussa omistus siirtyi tanskalaiselle Axcelille.

Olemme katto- ja vedeneristysrakentamisen asiantuntija. Emoyhtiö Nordic Waterproofing Oy:n toimintaan kuuluu Kerabit-tuotteiden valmistus ja myynti. Kehitämme toimintaamme ja tuotteitamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset katto- ja vedeneristysratkaisut. Tuotantomme on laajasti sertifioitua ja Kerabit-bitumituotteet ovat CE-merkittyjä. Kerabit-tuotteiden lisäksi myymme ja markkinoimme Isola-kosteudeneristystuotteita sekä Onduline Bitumiaaltokatteita.

Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja pyrimme entistä ekologisempiin ja vähähiilisempiin ratkaisuihin. 

Toimimme koko Suomessa

Kerabit-tuotteita myyviä rautakauppoja löytyy kaikista suurimmista kaupungeista ja monesta pienemmästäkin.

Kerabit-tuotteita viedään myös ulkomaille

Parasta kattoa viedään useaan maailman kolkkaan. Päävientialueitamme ovat Skandinavia, Itä- ja Keski-Eurooppa sekä Venäjä.

Osa pohjoismaista konsernia

Yhtiömme ovat osa pohjoismaista, Tukholman pörssissä noteerattua Nordic Waterproofing -konsernia, joka on merkittävä kattoalan toimija. Lue lisää konsernistamme alasivulta NW Suomi.

Referenssikuvia löydät mediapankistamme

Kohdekuvia löydät mediapankistamme >.  Tuotepuolen kohdekuvien nimissä on mainittu käytetty tuote.

Suomen vahvimmat
 
Voit luottaa siihen, että yhteistyö kanssamme on kestävällä pohjalla!

Toimintamme on sertifioitua

Nordic Waterproofing Oy:n Kerabit-tuotteiden valmistus ja myynti on Inspectan sertifioimaa: ISO 9001 -laatusertifiointi vuodesta 1995 lähtien ja ISO 14001 -ympäristösertifiointi vuodesta 2002 lähtien. Tuotteet ovat CE-merkittyjä.