Katto- ja vedeneristysrakentamisen ratkaisut – kyllä hoituu!

Nordic Waterproofing Oy on nuori yritys, jolla on Suomessa jo yli sadan vuoden kokemus ja ammattitaito. Juuremme ovat Lemminkäinen-konsernissa, jossa liiketoimintamme alkoi 1900-luvun alussa. Nykyään olemme osa Nordic Waterproofing Groupia, joka on yksi Euroopan johtavista vedeneristystuotteiden ja -palveluiden toimittajista.

Olemme katto- ja vedeneristysrakentamisen asiantuntija, joka palvelee rakennustarvikkeiden jälleenmyyjiä, rakennusliikkeitä ja urakoitsijoita sekä rautakauppojen kautta kuluttajia. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja pyrimme entistä ekologisempiin ja vähähiilisempiin ratkaisuihin. Toimimme vastuullisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan.

Toimimme koko Suomessa

Emoyhtiö Nordic Waterproofing Oy:n toimintaan kuuluu Kerabit-tuotteiden valmistus Lohjan tehtaalla sekä tuotteiden myynti. Kehitämme toimintaamme ja tuotteitamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset katto- ja vedeneristysratkaisut. Tuotantomme on laajasti sertifioitua ja Kerabit-bitumituotteet ovat CE-merkittyjä. Kerabit-tuotteiden lisäksi myymme ja markkinoimme Isola-kosteudeneristystuotteita sekä Onduline Bitumiaaltokatteita.

Kerabitin kotimaan tuotemyynti palvelee rakennusalan ammattilaisia. Kerabit-tuotteita myyviä rautakauppoja löytyy kaikista suurimmista kaupungeista ja monesta pienemmästäkin.

Kerabit-tuotteita viedään myös ulkomaille

Kerabit-tuotteita viedään useaan maailman kolkkaan. Päävientialueitamme ovat Skandinavia, Itä- ja Keski-Eurooppa sekä Venäjä.

Osa pohjoismaista konsernia

Yhtiömme ovat osa pohjoismaista, Tukholman pörssissä noteerattua Nordic Waterproofing -konsernia, joka on merkittävä katto- ja vedeneristysalan toimija. Lue lisää konsernistamme sivulta NW Suomi.

Kerabit-blogi

Tutustu Kerabitin tuotteisiin ja lue vinkkejä niiden käytöstä!

Mediapankki

Kuvia referenssikohteistamme löydät mediapankistamme. Pientalojen kuvien nimissä on mainittu kuvassa näkyvä Kerabitin tuote.

Suomen vahvimmat

Voit luottaa siihen, että yhteistyö kanssamme on kestävällä pohjalla!

Toimintamme on sertifioitua

Nordic Waterproofing Oy:n Kerabit-tuotteiden valmistus ja myynti on Inspectan sertifioimaa: meillä on ollut ISO 9001 -laatusertifiointi vuodesta 1995 lähtien ja ISO 14001 -ympäristösertifiointi vuodesta 2002 lähtien.