Viisi syytä valita persoonallinen bitumipaanukate moderniin taloon

Moderni tyyli näkyy talon selkeissä muodoissa ja harkiten valituissa pintamateriaaleissa, myös katolla. Bitumipaanukatto – joka tunnetaan myös huopakattona – on erittäin varteenotettava vaihtoehto moderniin talomalliin. Se luo rakennukselle persoonallisen ilmeen ja tarjoaa monia muitakin etuja.

Persoonallinen katto pääkuva

Valitse katemateriaali katon kaltevuuden ja muodon mukaan

Tyyliltään moderni talo voi olla uusi tai rakennettu jo vuosikymmeniä sitten. Modernin talomallin katto on yleensä muodoltaan selkeä, mutta siinä voi olla useita tasoja ja osia.

Jos katon kaltevuus asettuu välille 1:1 – 1:5, bitumipaanukate on oivallinen valinta sekä omakotitalon että vapaa-ajan asunnon katemateriaaliksi. Bitumipaanut sopivat erityisen hyvin monimuotoisten kattojen rakentamiseen ja uusimiseen seuraavista syistä:

  1. Bitumipaanut on helppo ja nopea asentaa monimuotoisille katoille
  2. Bitumipaanujen kuviointi luo katolle mukavasti vaihtelevan ilmeen
  3. Bitumipaanuista löytyy sopiva väri- ja kuviovaihtoehto jokaiseen makuun
  4. Bitumipaanukate kestää sään rasituksia jopa 50 vuotta
  5. Bitumikatto on kustannustehokas ratkaisu

Bitumikate on mahdollista asentaa katolle myös itse. Katso videolta, kuinka se tapahtuu!

Esimerkkejä modernin tyylin bitumipaanukatoista

Tutustu bitumipaanukatteiden monipuoliseen valikoimaan. Persoonallinen bitumikatto säilyttää värinsä, on hiljainen ja karkeapintaisena estää tehokkaasti myös lumen putoamisen katolta.

Suorakulmaisesti kuvioitu bitumikate Kerabit L+

Modernin talon kattoa elävöittää epäsymmetrisesti suorakulmainen paanukate Kerabit L+ -mallin erikokoiset läpät tekevät kuviosta elävän.

Persoonallinen katto L

Kerabit L+ -bitumipaanukatteesta on saatavilla 7 mustalla häivytyksellä korostettua värivaihtoehtoa: Kelo, Karelia, Sammal, Kaarna, Grafiitti ja Kupari sekä Musta.

Värimallit L

Perinteinen bitumipaanumalli Kerabit K+

Kerabit K+ on symmetrinen, kuusikulmainen ja tasasävyinen bitumipaanukate. Siitä on saatavilla myös mustaan häivytettyjä sävyjä. Hillitty ja toistuva kuvio sopii hyvin modernin talon katolle, vaikka malli perinteinen onkin.

Persoonallinen katto K 1
Persoonallinen katto K 2

Kerabit K+ -bitumipaanukatteesta on saatavilla 5 tasasävyistä värivaihtoehtoa (harmaa, punainen, vihreä, ruskea ja musta) sekä 6 mustalla häivytyksellä korostettua värivaihtoehtoa: Kelo, Karelia, Sammal, Kaarna, Grafiitti ja Kupari.

Värimallit K

 

Valikoimaamme kuuluu myös aaltomainen Kerabit S+ -bitumipaanumalli, josta löytyy neljä värivaihtoehtoa.

Lue lisää bitumikaton hyvistä ominaisuuksista