Etsi lähin jälleenmyyjä

Loivan katon säännöllinen tarkistaminen ja huoltaminen, erityisesti kattokaivojen puhtaana pitäminen, on ensisijaisen tärkeää. Jatkuvaa valvontaa on kuitenkin käytännössä vaikea toteuttaa, koska katolla ei normaalisti käydä päivittäin. Kerabit Tulvavahti on ratkaisu tähän: se valvoo katolla puolestasi 24/7 ja hälyttää nopeasti, mikäli katon valvottavalle alueelle alkaa kerääntyä vettä kattokaivon tukkeutumisesta tai muusta syystä johtuen. Hälytyksen ansiosta voidaan toimia ajoissa ja estää vedenpinnan kohoamisen aiheuttamien vuotojen tai kattorakenteiden ylikuormituksen aiheuttamia vahinkoja.

Tulvavahdin käyttökohteita ovat kaikki loivakattoiset rakennukset kuten kerrostalot, teollisuus- ja varastorakennukset, toimistotalot sekä rivi- ja omakotitalot.

Hälytysvaihtoehtoina ovat:

  • rakennuksen sisälle kiinteästi asennettava paikallishälytin tai
  • etähälytys matkapuhelimeen ja/tai sähköpostiin (SmartLarm-palvelu).

Katolle asennettavia yksiköitä on kahta mallia. Malli 1 on tavallisen tuuletusputken näköinen ja se asennetaan katolle kiinteästi joko kattokaivon lähistölle tai muuhun valvottavaan kohtaan. Malli 2 koostuu kattokaivolle lisäsuojaa tuovasta kookkaasta HST-lehtisihdistä ja se asetetaan suoraan kattokaivon kohdalle.

 

Jälleenmyyjät:

KerabitPro Oy  www.kerabit.fi/huolto/tulvavahti
AL-Katot Oy  www.al-katot.fi
LA-Kattohuolto Oy  www.la-kattohuolto.fi 
Yhteystyöurakoitsijat www.kerabit.fi/urakoitsijahaku/karttahaku
Pelti-Ässät Oy  www.peltiassat.fi 
KattoHoiva Oy  www.kattohoiva.fi 
JJ-Kattohuolto Oy  www.jj-kattohuolto.fi
Oulun Kattopalvelu Oy www.oulunkattopalvelu.fi/tulvavahti

 

Asennusohjeet