Kerabit Premium

Kerabit Premium on kumibitumista valmistettu laminoitu bitumipaanu. Paanut valmistetaan laminoimalla yhteen kaksi kerrosta, joten Premium-paanut ovat tavallista bitumipaanua paksumpia. Jokainen paanu on suorakaiteen muotoinen, mutta niiden kuvio ja sävy vaihtelevat yksilöllisesti. Tämä yhdistettynä kaksikerroksiseen rakenteeseen antaa paanulle näyttävän kolmiulotteisen vaikutelman ja elävän pinnan. Premiumista on saatavana kaksi tyylikästä sävyä: antrasiitti ja kastanjanruskea.

Bitumipaanujen runkona on tukeva lasikuituhuopa, joka on pinnoitettu kumibitumilla (SBS), joka antaa tuotteelle joustavuutta ja kestävyyttä. Yläpinnalla on sirote suojaamassa sään vaikutuksilta. Alapuolella on liimatäplät.

Kerabit Premium soveltuu katoille, joiden kaltevuus on 1:3 tai jyrkempi. Se soveltuu yhtä hyvin nykyaikaisen omakotitalon tai loma-asunnon kuin vanhemman talonkin kattoon.

HUOM! Kerabit Premium on tilaustuote. Varmista toimitusaika myyntihenkilöstöltämme.

Värivaihtoehdot

Mitat

Valmistaja / Valmistuttaja
Nordic Waterproofing Oy, Lohjan tehdas
Alkuperämaa
Venäjä
Vaatimustenmukaisuusmerkintä
CE
Palotekninen luokitus

BROOF(t2)

Nimellispaksuus
3,1/6,2 mm
Tukikerroksen paino
110 g/m²
Tukikerros
lasikuitu
Pintatyyppi

liuskesirote

Pintabitumi
kumibitumi
Liimausbitumi
kumibitumi
Värit
antrasiitti, kastanjanruskea
Menekki
yhdestä paketista 2,57 m² katetta tai 7,7 jm harjaa
Pakkauksia / lava
30 kpl
Paino / pakkaus
30,8 kg
Paino / lava
950 kg

Kerabit Premium-bitumipaanujen alla edellytetään käytettäväksi aluskermiä (esim. Kerabit 2200 UB tai 2500 UB). Alaräystäälle asennetaan Kerabit Räystäskaista ja yksityiskohtiin käytetään Kerabit Tiivistysliimaa. Sisätaitteisiin sekä savupiipun ylösnostoihin asennetaan Kerabit Jiirikermiä. Harjapalat leikataan Premium-laatoista. Katso erillinen asennusohje.