KerabitPro Oy on ostanut Polarkate Oy:n liiketoiminnan

KerabitPRo Oy on 31.3. allekirjoitetulla sopimuksella ostanut Polarkate Oy:n liiketoiminnan. Kauppa sisältää keskeneräiset työmaat, avoimet tarjoukset sekä tulevat tarjouspyynnöt. Kaupan myötä uskomme liiketoiminnan kasvavan alueella. Ennen liiketoimintakauppaa syntyneet vastuut eivät siirry, vaan Polarkate Oy vastaa ennen 31.3. tekemistään sitoumuksista ja antamistaan takuista.

Liiketoiminnan yhteyshenkilöt

Polarkate Oy:ltä ostettu liiketoiminta yhdistetään KerabitPro Oy:n Oulun piirin toimintaan. Oulun toimipisteet yhdistetään osoitteeseen Tukkitie 5, 90520 Oulu (KerabitPron toimipiste), Tornion toimipiste jää entiselleen osoitteeseen Jokivarrentie 15, 95420 Tornio.

Oulun piirin toiminnasta vastaa piiripäällikkö Unto Länsman (puh. 010 851 1540 tai unto.lansman@kerabit.fi). Tornion toimipisteen yhteyshenkilönä toimii Esa Lehto (puh. 040 843 6510 tai esa.lehto@kerabit.fi). 

 

Lisätiedot: urakoinnin johtaja Timo Koivisto, puh. 050 408 1163 tai timo.koivisto@kerabit.fi