Pientalojen kattourakointi

Yhteistyöurakoitsijoilta katto asennettuna helposti ja luotettavasti.

Teemme yhteistyötä ammattitaitoisten ja luotettavien, itsenäisten urakoitsijoiden kanssa, joilta saat katon asennettuna helposti ja luotettavasti.

Toiminta on tarkasti konseptoitua

Yhteistyöurakoitsijamme noudattavat hyvin suunniteltua toimintamallia, johon on määritelty laadukkaat ja tehokkaat toimintatavat sekä materiaalit. Voit olla luottavaisella mielin siitä, että saat laadukkaan katon huolellisesti ja siististi rakennettuna avaimet käteen -periaatteella.

Katot rakennettaan tämän päivän normeja ja rakennusmääräyksiä noudattaen korkealaatuisista kotimaisista bitumikatteista. Laadunvarmistukseen kiinnitetään erityistä huomiota.

Nämä urakoitsijat ovat bitumikattorakentamisen asiantuntijoita. Asianmukaiset tulityöluvat ovat kunnossa ja työturvallisuudesta sekä työmaan siisteydestä huolehtiminen on itsestäänselvyys.

Myös korjaukset ja huollot

Yhteistyöurakoitsijoilta voit tilata myös kattoremontin, pienkorjauksen tai huollon. Ota rohkeasti yhteyttä kaikkissa vesikaton ongelmissa!

Tarjouspyynnön voit lähettää sähköpostitse osoitteella info@kerabit.fi.

Takuut ja vastuut

Materiaalivalmistaja Nordic Waterproofing Oy myöntää Kerabit-bitumikatteille 10 vuoden materiaalitakuun ostopäivästä lukien. Jos asennuksessa käytetään Kerabit Harjaventtiilejä koko harjan pituudella tuulettumisen varmistamiseksi, myönnetään vielä viiden vuoden lisätakuu.

Yhteistyöurakoitsija vastaa työstään kuluttajasuojalain mukaisesti.  

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kattosaneerauksista, -remonteista ja -huolloista saat kotitalousvähennyksen, kun tilaat ennakkoperintärekisterissä olevalta urakoitsijalta. Vuonna 2020 kotitalousvähennys on 50 % työn osuudesta, enintään kuitenkin 2150 euroa / henkilö / vuosi (omavastuu 100 euroa on vähennetty). Vähennys on henkilökohtainen, joten esim. molemmat puolisot voivat käyttää vähennyksen hyödykseen. Vähennys ei koske uudisrakentamista.

Katso lähin Kerabit-urakoitsijasi


Kaipaako peltikattosi remonttia? Tässä nopea ja kustannustehokas tapa hoitaa asia!

Vanhan peltikaton kustannustehokas korjausratkaisu on asentaa käyttöikänsä lopussa olevan peltikatteen päälle laakerivilla ja aito kumibitumikermeistä tehty vedeneristys.

Menetelmä on varsin nopea tapa uudistaa katto. Etuna on se, että kun vanhaa kattoa ei tarvitse purkaa, pysyy talo koko työn ajan sateilta suojassa ilman kallista, erillistä sääsuojaa. Menetelmä sopii kaikille rivipeltikatoille, ja varsinkin alun perin liian loivaksi peltikatoksi rakennettu katto saa näin kaltevuudelleen soveltuvan, täysin tiiviin ja vedenpainetta kestävän vedeneristyksen.