Pientalojen kattourakointi

Valtuutetuilta Kerabit-urakoitsijoilta katto asennettuna helposti ja luotettavasti.

Teemme yhteistyötä ammattitaitoisten ja luotettavien, itsenäisten urakoitsijoiden kanssa. Valtuutetulta Kerabit-urakoitsijalta saat katon asennettuna helposti ja luotettavasti.

Toiminta on tarkasti konseptoitua

Yhteistyöurakoitsijamme noudattavat hyvin suunniteltua toimintamallia, johon on määritelty laadukkaat ja tehokkaat toimintatavat sekä materiaalit. Voit olla luottavaisella mielin siitä, että saat laadukkaan katon huolellisesti ja siististi rakennettuna avaimet käteen -periaatteella.

Katot rakennettaan tämän päivän normeja ja rakennusmääräyksiä noudattaen korkealaatuisista kotimaisista bitumikatteista. Laadunvarmistukseen kiinnitetään erityistä huomiota.

Valtuutetut Kerabit-urakoitsijat ovat bitumikattorakentamisen asiantuntijoita. Asianmukaiset tulityöluvat ovat kunnossa ja työturvallisuudesta sekä työmaan siisteydestä huolehtiminen on itsestäänselvyys.

Myös korjaukset ja huollot

Kerabit-urakoitsijalta voit tilata myös kattoremontin, pienkorjauksen tai huollon. Ota rohkeasti yhteyttä kaikkissa vesikaton ongelmissa!

Tarjouspyynnön voit lähettää sähköpostitse osoitteella info@kerabit.fi.

Takuut ja vastuut

Materiaalivalmistaja Nordic Waterproofing Oy myöntää Kerabit-bitumikatteille 10 vuoden materiaalitakuun ostopäivästä lukien. Jos asennuksessa käytetään Kerabit Harjaventtiilejä koko harjan pituudella tuulettumisen varmistamiseksi, myönnetään vielä viiden vuoden lisätakuu.

Valtuutettu Kerabit-urakoitsija vastaa työstään kuluttajasuojalain mukaisesti.  

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kattosaneerauksista, -remonteista ja -huolloista saat kotitalousvähennyksen. Vuonna 2016 kotitalousvähennys on 45 % työn osuudesta, enintään kuitenkin 2400 euroa / henkilö / vuosi. Omavastuu on 100 euroa. Vähennys on henkilökohtainen, joten esim. molemmat puolisot voivat käyttää vähennyksen hyödykseen. Vähennys ei koske uudisrakentamista.

Katso lähin Kerabit-urakoitsijasi