Pihakannet ja liikennöidyt tasot

Vedeneristyksessä ammattitaito ja luotettavuus ovat avainasemassa.

Liikennöityä tasoa ei aina heti huomaa, se on joskus ”naamioitu” terassin lattiaksi, toisinaan se on kirjaimellisesti pihalla. Näin käy, kun pysäköintitilat tai jotain muuta rakennetaan maan alle.

Palvelupakettimme koostuu kansirakenneratkaisujen suunnitelmien varmistamisesta valmiin kohteen luovuttamiseen. Korjaustöissä hoidamme koko remontin vanhojen rakenteiden purkamisesta valmiin pihan luovuttamiseen AVAIMET KÄTEEN -periaatteella.

Kokonaisratkaisut uudis- ja korjausrakentamiseen

  • rakennesuunnitelmien tarkistaminen
  • korjauskohteissa vanhojen rakenteiden purkaminen
  • rakennustekniset työt
  • veden- ja lämmöneristystyöt
  • pintarakennetyöt
  • pellitystyöt
  • muut mahdolliset lisäpalvelut

Kohde voi olla kevyesti tai raskaasti liikennöity taso, lämmöneristetty tai lämmöneristämätön rakenne. Raskas liikenne asettaa työn tekniselle toteutukselle aivan erityiset vaatimukset.

Vedeneristys valitaan aina kohteen ja sen käyttötarkoituksen mukaan. Vedeneristysmateriaaleina käytämme luokiteltuja, itse valmistamiamme kumibitumisia KERABIT®-alus- ja -pintakermejä. KERABIT® -tuotteilla on CE-merkintä ja ne on valmistettu Suomessa. Paloluokitus on BROOF(t2). KERABIT® -tuotteiden valmistuksessa on käytössä tehtaan laadunvalvonta ja VTT:n valvontasopimus.

Monivaiheisen ja tarkkuutta vaativan työn voit jättää huoletta erityisosaajan käsiin. Urakan laajuus määritellään aina asiakkaan tarpeen mukaan. Turvallisin ja helpoin ratkaisu on se, kun urakka toteutetaan kantavasta rakenteesta valmiiseen kulutuspintaan asti. Näin rakenteiden purkaminen, vedeneristysalustan oikea kaltevuus, veden- ja lämmöneristyskerrokset, suojaukset, pintarakenteet, pellitykset ja muut erikoistyöt tulevat asiantuntevasti ja huolellisesti tehtyä.

Tyypillisiä kohteitamme ovat esimerkiksi taloyhtiöiden sisäpihat kaupungeissa sekä liike- ja teollisuuskiinteistöjen kansirakenteet. Otoksen valmiista kohteistamme löydät kohdasta referenssit.

Pyydä tarjous pihakansiurakasta!