Isola Tuuletusväliprofiili

Isola-tuuletusvälijärjestelmä on täydellinen ratkaisu eristettyjen jyrkkien kattojen tuuletuksen ja ilmatiiviyden varmistamisessa. Ratkaisua käytetään jyrkissä katoissa, joissa on tiivis kattorakenne ja johon pitää rakentaa tuuletusväli aluskatteen ja lämmöneristeen väliin. Järjestelmä muodostuu Isola Tuuletusväliprofiileista, Kerabit Wind -tuulensuojasta ja tuulensuojateipistä.

Ihanteellinen ratkaisu ullakkoasuntojen rakentamiseen

Isola-tuuletusvälijärjestelmä soveltuu erityisen hyvin projekteihin, joissa rakennusten kylmiä ullakkotiloja remontoidaan asumiskäyttöön.

Kylmien ullakkotilojen päällä on usein tiiviit kattorakenteet. Jos nämä ullakkotilat eristetään, ne eivät päästä kosteutta ulos rakenteista. Näissä tapauksissa on tärkeää rakentaa aluskatteen ja eristekerroksen väliin tuuletusväli, joka kuljettaa pois kosteuden ja samalla pitää katon pinnan kylmänä.

Isola-tuuletusvälijärjestelmä on älykäs ja tehokas ratkaisu, joka tuulettaa kattorakenteen ja samalla varmistaa tarvittavan tiiviyden. Järjestelmän tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja kierrättäviä.

Mitat

Valmistaja / Valmistuttaja
Isola A/S, Norja
Alkuperämaa
Norja
Palotekninen luokitus

Luokka E

Raaka-aine
polyeteenillä pinnoitettu kartonki (Humisafe), polyakrylaattiliima
Astiakoko
25 kpl / ltk
Pakkauksia / lava
100 ltk / lava
Paino / pakkaus
15,5 kg / ltk

Tuotetiedot

Tuotenimi Väri Tuotenumero EAN-koodi
Isola Tuuletusväliprofiili (50x50x2000m) valkoinen 800219 7057758002193