Kerabit Bitumimaali

Kerabit Bitumimaali on musta, mattapintainen bitumikattojen hoitoaine ja suojamaali sekä peltikattojen bituminen kattopinnoite, joka kuivuttuaan muodostaa tiiviin ja kestävän suojakerroksen.

Kuivumisaika 3 - 4 tuntia +20 oC:ssa. Työskentelylämpötila +5 … +25 oC. Bitumimaalia ei ohenneta. Sekoita maalia huolellisesti ennen käyttöä ja käytön aikana. Jos yhtenäisen kattopinnan maalaamiseen kuluu useampi astia maalia, sekoita kaikki tarvittava maali ennen maalauksen aloittamista yhteen astiaan sävyerojen välttämiseksi. Puhdista käsiteltävä pinta pölystä, liasta ja irtoavista pintaosista. Levitä maali siveltimellä tai harjalla. Puhdista työvälineet lakkabensiinillä.

Mitat

Valmistaja / Valmistuttaja
Nordic Waterproofing Oy, Lohjan tehdas
Alkuperämaa
Tanska
Kuivumisaika
3 - 4 tuntia, +20 °C lämpötilassa
Menekki
0,5 - 0,7 l/m²
Astiakoko
5 ja 10 l
Pakkauksia / lava
60 / 24
Paino / pakkaus
5 / 10
Paino / lava
325 / 265 kg

Käyttökohteet

Bitumikatteiden maalaukseen ja peltikatteiden pinnoittamiseen.

Käyttöohje

Kuivumisaika 3 - 4 tuntia + 20 °C:ssa. Työskentelylämpötila + 5…+ 25 °C. Bitumimaalia ei ohenneta. Sekoita maalia huolellisesti ennen käyttöä ja käytön aikana. Jos yhtenäisen kattopinnan maalaamiseen kuluu useampi astia maalia, sekoita kaikki tarvittava maali ennen maalauksen aloittamista yhteen astiaan sävyerojen välttämiseksi. Puhdista käsiteltävä pinta pölystä, liasta ja irtoavista pintaosista. Levitä maali siveltimellä tai harjalla. Puhdista työvälineet lakkabensiinillä.

Ympäristöhaittojen ehkäisy

Valmistetta ei saa päästää viemäriin, vesistöön eikä maaperään. Nestemäinen jäte toimitetaan ongelmajätteiden keräyspisteeseen ja tyhjät, kuivat astiat kierrätykseen tai tällaisen mahdollisuuden puuttuessa yleiselle kaatopaikalle.