KattoTurva-palvelut

KattoTurva on parasta huolenpitoa katollesi — mielenrauhaa kiinteistön omistajille, isännöitsijöille ja taloyhtiöille.

Kokonaisvaltainen palvelumme kiinteistön omistajille ja ylläpidosta vastaaville tehostaa katon vahinkojen ennaltaehkäisyä, huolto- ja korjaustoimenpiteiden suunnittelua ja toteutusta sekä budjetointia. Säästyt turhilta kustannuksilta, huolilta ja ikäviltä yllätyksiltä ainakin kattoasioissa!

Kerabit KattoTurva sisältää:

Jos kartoitettavia kattoja on useampia, on mahdollista tehdä yhteenveto ja muodostaa kokonaisnäkemys kattojen tilasta. Näin voidaan keskittää voimat kriittisten kohteiden tarpeisiin. Kokonaisuuden kannalta on tärkeää hoitaa toistuvat pienet puutteet, jotka olisivat muuten jääneet huomioimatta ja korjaamatta. Aiemmat ongelmat ovat myös arvokasta tietoa mahdollisten tulevien kohteiden suunnittelunohjaukseen.

Hyvin suunniteltu on helpommin päätetty - ja puoliksi tehty

Laajaan KattoTurva-palvelusopimukseen sisältyy mm. kuntoarvio, tilannekartoitus, vesikaton ylläpidon pitkän tähtäimen suunnitelma (PTS), kausihuollot sekä korjaustoimenpiteet. Ylläpidämme havainnoista ja tehdyistä huolto- ja korjaustoimenpiteistä huoltohistoriaa, jonka avulla vahingot on mahdollista minimoida ja ongelmiin puuttua ajoissa. KattoTurva-palvelutasoja on useita, joten voit valita tarpeenne mukaisen kokonaisuuden.

KattoTurva-palvelun myötä huolehdit myös henkilöturvallisuudesta

Kiinteistön omistaja on työturvallisuuslain mukaan henkilökohtaisesti vastuussa turvallisesti ja oikeaoppisesti hoidetusta käyttö- ja huoltoturvallisuudesta - koko katolla on päästävä liikkumaan turvallisesti. Kattohuollon turvallisuusriskit liittyvät useinmiten lumen tai huoltovälineiden putoamiseen sekä henkilövahinkoihin.

KattoTurva-palveluumme kuuluvan kuntoarvion yhteydessä arvioidaan erityisesti myös kiinteistön käyttöön ja huoltoon liittyvä henkilöturvallisuus ja esitetään tarvittavat toimenpide-ehdotukset.

KattoTurvan avulla vaaratilanteet vähenevät, onnettomuusriski pienenee sekä käyttöturvallisuus ja -mukavuus kasvavat.

Jos vahinko kaikesta huolimatta sattuu, apu on pikaisesti paikalla

KattoTurva-asiakkaamme saavat myös etusijan päivystyspalvelussamme ja pienkorjaukset sen puitteissa. Vahingot on mahdollista minimoida, kun katon huoltohistoria on tiedossamme ja korjaustoimenpiteet tämän ansiosta voidaan käynnistää heti.

Korjauskustannusten muodostuminen nykyrahassa, esimerkkikatto

Korjauskustannusten muodostuminen

Kun kattoa hoidetaan säännöllisin huoltotoimenpitein, säästytään odottamattomilta vahingoilta ja isoilta korjauskuluilta. Kattoasiantuntijamme tunnistavat niin vanhenemisen kuin kulumisenkin merkit ja osaavat arvioida kattoon eri vuodenaikoina kohdistuvat rasitukset. Tutkimusten mukaan säännöllisellä huollolla ja ennakoivilla korjaustoimenpiteillä voidaan säästää jopa yli 30% kiinteistön elinkaaren aikana syntyvistä kustannuksista. KattoTurva-palvelu sopii niin vastavalmistuneelle kuin vanhemmallekkin katolle. Koskaan ei ole liian myöhäistä, mutta mitä aiemmin tartutaan toimeen, sitä suurempi taloudellinen hyöty on odotettavissa!

KattoTurva on turvaa

  • kiinteistölle ja sen muille rakenteille
  • kiinteistön taloudelle
  • kiinteistön käyttäjille
  • kiinteistön hoitajille
  • kiinteistön omistajalle

Kysy lisää KattoTurva-palveluistamme ››